De praktijk

De Praktijk

U vindt onze praktijk aan de Kennedystraat 17b in Boekel en in Gezondheidscentrum Venhorst aan het sint Josephplein 25 in Venhorst.

Fysiotherapie
We beschikken in Boekel over 4 ruime behandelruimtes. In Venhorst hebben we 2 modern ingerichte behandelruimtes. Hier wordt u door de behandelend fysiotherapeut onderzocht en vindt een deel van de behandeling plaats. Als uw behandeling daarom vraagt kunt u ook gaan trainen in onze ruime oefenzalen.

Fitness
In de oefenzaal in Boekel kunt u ook fitnessen. Dat kan in het kader van uw fysiotherapeutische behandeling zijn, maar u kunt ook beweegprogramma starten bij Fysiotherapie Boekel. Dan kunt u trainen op het moment dat het u uitkomt onder begeleiding van goed opgeleide coaches of fysiotherapeuten. In onze fitnessruimte, die is voorzien van een Aernovir luchtzuiveringsinstallatie en airconditioning, vindt u onze eGym. Hiernaast is er de mogelijkheid om met losse gewichten te trainen en hebben we een Connexus trainingswand. Op de Connexus wand kunt u een breed scala aan functionele oefeningen doen en worden onze HIIT lessen gegeven. Natuurlijk beschikken we ook over alle gangbare cardioapparatuur, zoals bikes, steps, cross-trainers, loopbanden en roei-apparaten.

Douches en kleedruimtes
Ten behoeve van onze fitnessklanten beschikken we over ruime douches en kleedruimtes. Er zijn kluisjes waar u uw kostbaarheden veilig kunt opbergen.

Parkeren
Bij onze praktijk is voldoende parkeerruimte.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?