De Praktijk

U vindt onze praktijk aan de Kennedystraat 17b in Boekel en in Gezondheidscentrum Venhorst aan het sint Josephplein 25 in Venhorst.

Fysiotherapie
We beschikken in Boekel over 4 ruime behandelruimtes. In Venhorst hebben we 2 modern ingerichte behandelruimtes. Hier wordt u door de behandelend fysiotherapeut onderzocht en vindt een deel van de behandeling plaats. Als uw behandeling daarom vraagt kunt u ook gaan trainen in onze ruime oefenzalen.

Fitness
In de oefenzaal in Boekel kunt u ook fitnessen. Dat kan in het kader van uw fysiotherapeutische behandeling zijn, maar u kunt ook beweegprogramma starten bij Fysiotherapie Boekel. Dan kunt u trainen op het moment dat het u uitkomt onder begeleiding van goed opgeleide coaches of fysiotherapeuten. In onze fitnessruimte, die is voorzien van een Aernovir luchtzuiveringsinstallatie en airconditioning, vindt u onze eGym. Hiernaast is er de mogelijkheid om met losse gewichten te trainen en hebben we een Connexus trainingswand. Op de Connexus wand kunt u een breed scala aan functionele oefeningen doen en worden onze HIIT lessen gegeven. Natuurlijk beschikken we ook over alle gangbare cardioapparatuur, zoals bikes, steps, cross-trainers, loopbanden en roei-apparaten.

Douches en kleedruimtes
Ten behoeve van onze fitnessklanten beschikken we over ruime douches en kleedruimtes. Er zijn kluisjes waar u uw kostbaarheden veilig kunt opbergen.

Parkeren
Bij onze praktijk is voldoende parkeerruimte.