Over ons

Fysiotherapie Boekel is een vertrouwd gezicht in Boekel. De praktijk is ontstaan nadat de eigenaars van het eerste uur, André en Mariëlle Koster, uit de Maatschap voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Boekel-Venhorst traden. Nog daarvóór zijn zij allebei vanaf begin jaren `80 werkzaam geweest in de praktijk van dhr Lagarde aan de Erpseweg.

Nieuwe medewerkers

Al snel was er behoefte aan ondersteuning. Het team werd versterkt met het in dienst komen van Wilco Beekmans en Jeroen van Galen. Inmiddels bieden wij ook onderdak aan Karin de Bruijn, Kinderfysiotherapeut.

Verhuizen

Niet lang na het starten van Fysiotherapie Boekel kwam de mooie locatie aan de Kennedystraat binnen bereik, doordat fitnesscentrum Fit4You zich daar vestigde. Tot maart 2013 ‘woonde’ de praktijk in bij Fit4You. Toen dat bedrijf stopte werd besloten de  praktijk (tot dan toe gevestigd aan de De Raadstraat in Boekel) in zijn geheel te verhuizen naar de Kennedystraat.

Fitness

Om de oud-leden van Fit4You de gelegenheid te geven te blijven fitnessen werd BoekelFit opgericht. Daardoor beschikt Boekel nu over de ideale combinatie van sport en gezondheidszorg op één locatie.

 

 

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?