Over ons

Hoe het begon

Fysiotherapie Boekel is al jaren een begrip in Boekel. De praktijk is ontstaan nadat de oprichters André en Mariëlle Koster, uit de Maatschap voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Boekel-Venhorst traden. Aanvankelijk startten zij aan huis op de raadstraat in Boekel.

Niet lang na het starten van Fysiotherapie Boekel kwam de mooie locatie aan de Kennedystraat binnen bereik, doordat fitnesscentrum Fit4You zich daar vestigde. Tot maart 2013 ‘woonde’ de praktijk in bij Fit4You. Toen dat bedrijf stopte werd besloten de  praktijk (tot dan toe gevestigd aan de De Raadstraat in Boekel) in zijn geheel te verhuizen naar de Kennedystraat.

Overname en doorstart

In januari 2020 is de praktijk overgenomen door Wilco Beekmans met de wens het gezellige dorpse karakter van de praktijk te behouden en de ambitie om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen. Meer multidisciplinaire samenwerking binnen en buiten de muren van de praktijk en een tweede locatie in Venhorst hebben gezorgd voor een nieuw totaal concept. Bij Fysiotherapie Boekel helpen we de mensen van Boekel, Venhorst en omgeving om fit te worden, ze zijn en te blijven!

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?