Zakelijke gezondheidsbevordering en leefstijlcoaching

Onze missie is om iedereen in Boekel en omgeving, binnen zijn of haar wensen en grenzen, te ondersteunen het optimale uit lijf en leven te halen. Wij zien het als een mooie uitdaging om ook lokale bedrijven hierin te betrekken.

Plan vrijblijvend een gratis afspraak in

Maar hoe doe je dat nou bij je werknemers? Leefstijl blijkt een lastig onderwerp om bespreekbaar te maken binnen organisaties. Enerzijds wil je als bedrijf je medewerkers steunen om gezond te leven, maar in hoeverre kun je je als werkgever bemoeien met hoe een medewerker leeft? En roept dit geen weerstand op?

Om te kunnen bijdragen aan de gezondheid van je werknemers zijn een aantal zaken nodig:
–      Kennis van gedragsverandering en onderliggende (psychologische) processen
–      Kennis van wat gezonde gedragingen zijn
–      Kennis van motivatie, motiveren en bijbehorende gespreksvaardigheden
–      Realiteitsbesef dat niet iedereen de noodzaak ziet van gezond leven en hoe je de grootste kans hebt om dit toch te beïnvloeden

Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen om een werkplek te creëren met zoveel mogelijk fitte en vitale medewerkers. Dit doen we middels workshops, trainingen, bedrijf brede programma’s en/of intensieve individuele- of groep coaching sessies.

Doordat wij een organisatie zijn waarin intensief multidisciplinair samengewerkt wordt met een team van fysiotherapeuten, een diëtist, een cesartherapeut, een podoloog, fitnesscoaches een preventiespecialist en een leefstijlcoach kunnen we een programma samenstellen dat geheel op maat wordt gemaakt afhankelijk van uw wensen.Denk bijvoorbeeld aan workshops omtrent werkhouding en tillen, trainingen omtrent gezondheidsvaardigheden en advies voor het creëren van een gezonde werkplek.

Welke bijdrage mogen wij leveren aan de gezondheid van uw medewerkers? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking!

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?