Zorg op afstand

Online consult

Door een online consult in te plannen met een van onze therapeuten kunnen we je mogelijk van je klachten af helpen zonder dat je fysiek naar de praktijk hoeft te komen. Middels een video verbinding wordt er door de therapeut een vraaggesprek met je afgenomen, kunnen ze een inspectie uitvoeren en wordt je gevraagd enkele testen te doen. Mogelijk worden er nog enkele vragenlijsten nagestuurd via de mail. Zo wordt je klacht optimaal in beeld gebracht.

Op basis van dit onderzoek zal er een behandelplan opgesteld worden met oefeningen en adviezen zodat je zelf je klachten kunt behandelen. Is het nodig om alsnog naar de praktijk te komen? Dan zal er in overleg een afspraak ingepland worden.

Deze zorg op afstand is een uitkomst met de COVID-19 pandemie, maar kan ook een ideale aanvulling zijn op de reguliere behandeling wanneer je op vakantie gaat of wanneer je vanwege het werk moelijker naar de praktijk kunt komen.

Direct geholpen worden door onze specialisten

Loop je al een tijdje rond met pijnklachten of heb je vragen over een pijn en behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?