Geriatrie

Geriatrie fysiotherapie is de fysiotherapeutische zorg voor kwetsbare mensen, vaak met een hoge leeftijd, die te maken hebben met complexe problematiek. Niet alleen ouderen, maar ook mensen die bijvoorbeeld door een chronische ziekte of een herseninfarct, dementie of een gebroken heup problemen in hun dagelijks leven ondervinden behoren tot het werkterrein van de geriatriefysiotherapeut. Die beperkt zich daarbij niet alleen tot behandelen, maar zal ook gezinsleden en mantelzorgers adviseren en begeleiden.

Vanuit onze praktijk is het doel ervoor te zorgen dat de oudere zo lang mogelijk zelfstandig en veilig in de eigen omgeving kan blijven wonen. Deze vorm van therapie vindt daarom vaak aan huis plaats.

Marielle is onze Geriatrie Fysiotherapeut en Marieke is onze Geriatrie Fysiotherapeut in opleiding.

Direct geholpen worden door onze specialisten

Loop je al een tijdje rond met pijnklachten of heb je vragen over een pijn en behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?