Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt je bij klachten aan het bewegingsapparaat. Heb je klachten aan je spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen dan kan de fysiotherapeut je met verschillende behandeltechnieken je pijn verminderen of je gewrichten/lichaam weer beter laten bewegen.

Het menselijk lichaam bestaat uit een grote hoeveelheid botten, spieren en gewrichten. Gelukkig functioneert het meestal goed. Maar als het hapert, als bewegen niet meer vanzelf gaat, wat dan? Dan gaat u naar de fysiotherapeut: specialist in beweging.

Je klachten kunnen het gevolg zijn van een ongeval of een ziekte, ze kunnen met werken of sport opgedaan zijn, maar het kan ook te maken hebben met de veroudering van het lichaam. In al deze gevallen kan de fysiotherapeut u met advies, behandeling of training weer op helpen je dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Ook bij het voorkomen van klachten kan de fysiotherapeut een rol spelen.

Veel klachten die zijn door middel van fysiotherapie goed te behandelen. Bijvoorbeeld enkel of knieklachten na verstuiking of verzwikking, klachten aan de lage rug, nekklachten icm met hoofdpijn of heup- en knieklachten als gevolg van slijtage.

We snappen als geen ander dat fysieke klachten je leven kunnen beperken. Maar vaak is er aan deze klachten iets te doen. We helpen je graag de oplossing te vinden.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?