Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt u bij klachten aan het bewegingsapparaat. Heeft u klachten aan de spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen dan kan de fysiotherapeut u met verschillende behandeltechnieken helpen de pijn te verminderen of uw gewrichten/lichaam weer beter laten bewegen.

Het menselijk lichaam bestaat uit een grote hoeveelheid botten, spieren en gewrichten. Gelukkig functioneert het meestal goed. Maar als het hapert, wanneer bewegen niet meer vanzelf gaat, wat dan? Dan gaat u naar de fysiotherapeut: de specialist in bewegen.


Uw klachten kunnen het gevolg zijn van een ongeval of een ziekte, ze kunnen met werken of sport opgedaan zijn, maar het kan ook te maken hebben met de veroudering van het lichaam. In al deze gevallen kan de fysiotherapeut u met advies, behandeling of training weer op helpen de dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Ook bij het voorkomen van klachten kan de fysiotherapeut een rol spelen.

Veel klachten die zijn door middel van fysiotherapie goed te behandelen. Bijvoorbeeld enkel- of knieklachten na verstuiking of verzwikking, klachten aan de lage rug, nekklachten icm met hoofdpijn of heup- en knieklachten als gevolg van slijtage.

We snappen als geen ander dat fysieke klachten uw leven kunnen beperken. Maar vaak is er aan deze klachten iets te doen. We helpen u graag de oplossing te vinden

Direct geholpen worden door onze specialisten

Loop je al een tijdje rond met pijnklachten of heb je vragen over een pijn en behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?