Fitness

 

Trainen met de Connexus wand.

Fitness heeft inmiddels een vaste plaats verworven binnen de sport- en beweegwereld. En terecht. Weer of geen weer, een uur fitnessen geeft u de mogelijkheid al uw spieren aan het werk te zetten en aan uw conditie te werken. Komt u een paar keer in de week één of anderhalf uur sporten, dan merkt u binnen enkele weken een toename van uw spierkracht en een verbetering van uw conditie.

Veilig trainen
Lichamelijke problemen hoeven in de regel geen belemmering te zijn om te gaan fitnessen. Bij de eerste training vindt er een intake plaats om te bezien of het voor u veilig is om te gaan trainen. Als u twijfelt is het goed om uw huisarts om advies te vragen.

Bij Fysiotherapie Boekel sport je altijd onbeperkt. We hebben dan ook maar 1 abonnement waarmee je kunt eGym’en, onze HIIT groepslessen kunt volgen en regulier kunt fitnessen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze fitness abonnementen.

 

 

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?