eGym

 

Met trots presenteren wij u ons nieuwe trainingsconcept: eGym.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals de zitpositie en het trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Nieuw bij Fysiotherapie Boekel eGym Premium!

Vanaf 10-02-2020 gaan we onze eGym voor alle leden uitbreiden met eGym Premium. Met de intelligente trainingssoftware van eGym Premium wordt je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. eGym Premium kun je zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken! Er zijn 7 trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen, te weten:

 

Ervaar eGym of eGym Premium zelf en boek een gratis proeftraining!

Welk doel je ook wil bereiken – wij hebben het juiste trainingsprogramma voor jou. Start nu met trainen op eGym en bereik jouw persoonlijke trainingsdoel. Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining bij Fysiotherapie Boekel.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)