Specialisaties

Naast de gewone fysiotherapie bieden wij een aantal specialisaties aan.

  • Manueel therapie. Een manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten van armen en benen. Meer informatie vindt u op de site van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Klik hier.
  • Geriatrie Fysiotherapie. De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van de ouder wordende mens. Klik hier voor meer informatie.
  • Sportrevalidatie. Als sporter wil je snel en verantwoord weer verder met je sport. Ook hiervoor vindt u bij ons de juiste expertise.
  • Kinderfysiotherapie. Voor kinderen, zeker als zij met een ontwikkelingsachterstand kampen, is een kinderfysiotherapeut een goede keuze. Klik hier voor een kennismaking met Karin de Bruijn.
  • Dry Needling. Wilco is inmiddels geregistreerd Dry Needling therapeut. Deze techniek wordt gebruikt om ’triggerpoints’ in de spieren te behandelen.

 

 

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?