Directe toegang fysiotherapie

Directe toegang fysiotherapie

Voor fysiotherapie heb je geen verwijzing van je arts nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken. Tijdens het eerste bezoek zal de fysiotherapeut een screening doen om te kijken of je met je klacht bij ons op de juiste plek bent. Is dit het geval, dan volgt er een meer uitgebreid onderzoek om je klacht volledig in beeld te brengen.

Mocht blijken dat je klacht niet bij de fysiotherapeut thuishoort of dat de behandelend therapeut graag méér informatie wil, dan zal hij of zij dat met je bespreken. Vervolgens wordt dan bepaald of je naar je huisarts gaat of dat de therapeut contact opneemt met de arts.

Behandelplan
De fysiotherapeut stelt samen met jou een behandelplan op.  Als je klachten daar om vragen, verwijzen wij door naar een gespecialiseerd collega en/of andere discipline.

Kortom: wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen!

Twijfelt u of u wel bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent? Dan kunt u ook altijd een afspraak plannen voor ons gratis inloop spreekuur op maandag of donderdagavond.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?