Fysiotherapie

146822267

De fysiotherapeut: specialist in beweging.

Het menselijk lichaam bestaat uit een grote hoeveelheid botten, spieren en gewrichten. Gelukkig functioneert het meestal goed. Maar als het hapert, als bewegen niet meer vanzelf gaat, wat dan? Dan gaat u naar de fysiotherapeut: specialist in beweging.

Klachten
De gang naar de fysiotherapeut wordt jaarlijks door zo’n 2,5 miljoen mensen gemaakt. Hun klachten kunnen het gevolg zijn van een ongeval of een ziekte, ze kunnen met werken of sport opgedaan zijn, maar het kan ook te maken hebben met de veroudering van het lichaam.

Advies, behandeling en begeleiding
De fysiotherapeut kan u in al deze gevallen helpen. Met advies, behandeling of begeleiding helpen wij u op weg. Zodat u uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken en problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Blessure-inloopspreekuur

Op maandag en donderdag kunt u van 18.00 en 19.00 uur zonder afspraak en kosteloos terecht op ons blessure-inloopspreekuur.

LET OP: in de maanden juli en augustus vervalt het blessurespreekuur. U kunt altijd een afspraak maken om uw klacht te laten beoordelen.

 

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?