Fysiotherapie Gemert

Klachten aan het lichaam worden aangepakt door de fysio Gemert

Je staat er niet altijd iedere dag bij stil, maar het lichaam is de hele dag door druk bezig om tal van processen goed te laten verlopen. Als je te maken hebt met pijnlijke gewrichten of spieren, dan weet je ook maar al te goed hoe onprettig dit kan zijn. Taken in het dagelijks leven gaan net even wat stroever of helemaal niet. Zorg er in dat geval voor dat je niet te lang rond blijft lopen met deze pijn in het lichaam. Klachten aan het lichaam worden aangepakt door de fysio Gemert. Je kunt altijd vertrouwen op een gespecialiseerde behandeling die helemaal af is gestemd op de klachten waar je mee te maken hebt.

Voor een erg breed scala aan klachten zit je bij de fysio Gemert helemaal goed

Fysiotherapie Gemert kan onwijs breed in worden gezet. Wat de beste soort behandeling is, hangt dus voor een erg groot deel af van de klachten waar je regelmatig of zelfs iedere dag mee te maken hebt. Een aantal voorbeelden van klachten die door de fysio aan kunnen worden gepakt zijn:

  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Nekpijn
  • Schouderpijn
  • Knie pijn
  • Hand- en polspijn

De fysio Gemert brengt graag de aard van de klachten goed in kaart en biedt vervolgens een behandeling op maat aan. Ook krijg je in veel gevallen verschillende oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Deze oefeningen zijn altijd erg laagdrempelig en daardoor makkelijk om uit te voeren. Ideaal om bijvoorbeeld de dag me te starten, om uit te voeren op werk of na het avondeten. Afhankelijk van het verloop van het herstel, worden deze oefeningen in de loop van de tijd voor je aangepast.

Kom een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur

Je hebt op dit moment vast en zeker net even een wat beter beeld gekregen van de vormen van pijn waar een behandelplan voor op kan worden gesteld. Wil je hier graag meer over weten? Kom een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur, neem telefonisch contact op of plan online een afspraak in. Er zijn, naast Gemert, verschillende locaties in het land waar je het hele jaar door van harte welkom bent. Naast Gemert, kun je bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de fysio in Venhorst, Erp, Handel of Volkel. Breng je binnenkort een keer een bezoek aan de fysiotherapeut bij jou in de buurt?

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?