december 15, 2020

Na de persconferentie vanavond zijn we genoodzaakt de fitness te sluiten tot 19-01-2021. De sluiting gaat in per 22:00u op 14-12-2020.

Fysiotherapie gewoon open

Gelukkig mag de fysiotherapie wel open blijven! De bestaande fysiotherapie afspraken kunnen dus gewoon doorgaan en er kunnen nieuwe afspraken gemaakt worden. Valt u in de wetsbare doelgroep en twijfelt u of het wel veilig is om te komen dan kunnen we altijd een online intake plannen. Ook kunnen afspraken via zorg op afstand wanneer u ziek bent, niet durft of om een andere reden niet kunt komen gewoon doorgaan. Middels een video consult wordt je voortgang besproken, krijg je oefeningen thuisgestuurd, controleren we de uitvoering van je oefeningen enz. Zo kan je herstelproces zo optimaal mogelijk blijven verlopen. 

Wanneer u naar de praktijk komt vragen we u binnen 1.5m een mondkapje te dragen en je te houden aan de volgende hygiëne maatregelen. Klik hier. Het is vanzelfsprekend dat u zich verder houdt aan de regels van de overheid.

Het was in eerste instantie schrikken, daar gaan we weer… Maar we moeten niet vergeten dat we er positiever voor staan dan met de vorige lockdown. De eindatum in januari 2021 valt samen met de tijd dat verwacht wordt met de vaccinaties te kunnen starten. Laten we hopen dat dit de laatste hobbel is op de weg terug naar een normaal leven.

We kunnen je helaas niet bij ons op de fitness ontvangen nu maar wat bieden wij je wel?

2 trainingsvideo’s per week

Elke week gaan onze instructeurs hard voor jullie aan de slag om 2 trainingsvideo’s via de mail naar jullie toe te sturen zodat je met minimale hulpmiddelen thuis kunt blijven werken aan je gezondheidsdoelen. Er komt een video voor lager belastbare mensen en een video die wat meer uitdagend is. Zo kan ieder op zijn eigen niveau meedoen.

Live groepslessen

Pia, Jeroen en Joost gaan ook 3 live online trainingen verzorgen. Dit gaat gebeuren rond de tijden dat we eerst onze HIIT-lessen hadden. De exacte tijden en dagen volgen zo spoedig mogelijk!

Fit-o-theek

Het is ook mogelijk tijdens de lockdown wat fitness atributen te lenen. Wat kleine hulpmiddelen geven je een legio aan mogelijkheden meer om thuis te trainen. Linda gaat dit voor jullie coördineren en meer informatie hierover volgt.

Op maat gemaakte trainingsschema’s

Heb je specifieke trainingsdoelen of wensen? Stuur ons een mail met je doelen, hoeveel dagen en uren je wil trainen in de week en wat je tot je beschikking hebt thuis. Dan zorgen wij voor een op maat gemaakt schema speciaal voor jou!

Blijf ook nu samen met ons aan je gezondheid en weerstand werken.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Boekel

About the author 

fysioboekel

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.