HIIT

HIIT

Met deze training ga je in kleine groepjes van 6 tot maximaal 8 personen onder begeleiding aan de slag om je algehele fitheid te vergroten en de vetverbranding in je lichaam te verhogen. We doen dit middels een full body work out volgens het HIIT principe. Plan hier jouw gratis inloopspreekuur

Er is keuze uit 30min HIIT en 60min HIIT.

  • 30min HIIT bevat alles wat een goede HIIT workout nodig heeft. Een korte intensieve afwisselende workout. Je doet de warming up en cooling down zelf. Dit is ideaal te combineren met 30min trainen op onze eGym.
  • Bij de 60min HIIT wordt ook de warming up en cooling down door onze coach begeleid, je hoeft alleen maar te komen en lekker mee te doen, verder is alles voor je geregeld!

Deze trainingen zitten bij je abonnement inbegrepen en kosten niets extra.

Meld je wel even aan wanneer je mee wil doen, want vol=vol.

Lestijden 30-min HIIT:   Maandag t/m vrijdag : 20:00u tot 20:30u en 20:30u tot 21:00u

Lestijden 60-min HIIT: Maandag, donderdag en zaterdag 11:00u tot 12:00u. Dinsdag en vrijdag van 13:00u tot 14:00u. Op Woensdag van 14:00u tot 15:00u.

Klik hier voor meer informatie over het HIIT-principe of maak een afspraak voor een proefles!

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?