Begeleid fitness

Begeleid fitness

Bij fysiotherapie Boekel is het mogelijk om onder begeleiding aan je algehele fitheid te werken. Je kunt met behulp van apparatuur, losse gewichten en groepslessen aan je kracht, lenigheid en conditie werken. Plan hier jouw gratis inloopspreekuur afspraak

Je start bij ons altijd met een intake, hiermee kunnen we samen bepalen hoe jij het best geholpen kunt worden. Onze coach maakt bij die intake aan de hand van jouw wensen, doelen en mogelijkheden een schema op maat. In het begin houden we je extra in de gaten zodat je op een veilige verantwoorde manier traint. Ongeveer iedere 3 weken vindt er een evaluatie plaats en wordt je schema waar nodig bijgesteld.

Het is ook mogelijk om je sportschema te combineren met een leefstijlcoaching traject bij Linda of een voedingsplan van onze diëtiste Lisa.

Al onze beweegprogramma’s zijn onbeperkt en inclusief het gebruik van de eGym en onze groepslessen.

Wanneer je bij de fysiotherapie onder behandeling bent mag je voor niets van de sportfaciliteiten gebruik maken.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je direct starten? Maak dan een afspraak!

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?