BEN FIT meting

BEN FIT meting

Hoe fit ben ik nu? Om antwoord te krijgen op deze vraag kunt u bij fysiotherapie Boekel kunt terecht voor onze BEN FIT meting. Met deze meting wordt uw biologische leeftijd bepaald op het gebied van kracht, conditie en metabolisme.

Plan een gratis inloopspreekuur afspraak

  • Kracht: Op onze eGym worden alle grote spiergroepen getest op kracht, dit wordt afgezet tegen uw lengte en gewicht en vergeleken met data van wetenschappelijk onderzoek en een enorme databank met andere krachtmetingen.
  • Conditie: We meten uw bloeddruk, hartslag in rust en nemen een inspanningstest af op de fiets. Wanneer deze test te zwaar is, of u gebruikt BETA-blokkers dan hebben we hier een alternatieve test voor.
  • Metabolisme: Aan de hand van je BMI, vetpercentage en heup taille ratio wordt bepaald hoe gezond uw huidige fysiek is.

Dit alles samen maakt de BEN FIT meting. Wilt u een afspraak maken of wilt u graag meer informatie? Druk dan op de onderstaande link.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?