Echografie

Veel verschillende lichamelijke klachten zijn in beeld te brengen met behulp van musculoskeletale echografie. Denk hierbij aan: peesklachten spierrupturen slijmbeursontstekingen en bloeduitstortingen. We gebruiken de echo voornamelijk voor schouder-, knie-, elleboog- achillespees- en enkelklachten.

Echografie kan bijdragen aan het specificeren van de diagnose. Het beeld op de echo is een aanvulling op uw verhaal en onze onderzoeksbevindingen. We behandelen niet alleen de scan maar stellen de persoon centraal.

Indien nodig zouden we ook een echo kunnen maken om de voortgang van de therapie meetbaar te maken, waardoor we doelgerichter en efficiënter met u aan uw herstel kunnen werken.

Het maken van een echo is voor iedereen mogelijk. Er zijn geen contra-indicaties. Ook brengt het uitvoeren van een echografisch onderzoek geen extra kosten met zich mee.

Binnen onze praktijk is Jeroen zich aan het specialiseren in het gebruik van echografie.

Twijfelt u of echografie van meerwaarde kan zijn bij uw herstel neem dan gerust contact op of maak direct een afspraak bij Jeroen van Galen.

Direct geholpen worden door onze specialisten

Loop je al een tijdje rond met pijnklachten of heb je vragen over een pijn en behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?